Sagt om Hans Gerhard

En samling hyggelige uttalelser om Hans Gerhard's foredrag og workshops.

“Hans Gerhard har sprudlende energi og brennende engasjement for kreativitet og skaperglede. Hans prosjekter er alltid inspirerende, artige og overraskende. Hans Gerhard er en svært dyktig foreleser som evner å inspirere og engasjere tilhørerne.”

Jon HaavieNorsk Teknisk Museum

“Hans Gerhard er en dyktig kreatør med tusen små gale prosjekter i luften. Man blir utrolig inspirert av å høre om og se på alle disse, og samtidig få et innblikk i prosessen bak. Hans Gerhard er i tillegg en dyktig pedagog som vektlegger en god formidling og deler raust med gode teknikker for hvordan man holder sin kreative motor igang, og hvilke faser man bør gå igjennom i en kreativ prosess.”

Chamilla Natasha SkjelstadWesterdals

“Business Intelligence og interaksjonsdesign er to fagfelt som tradisjonelt har hatt lite eller ingenting med hverandre å gjøre, noe som gjør kombinasjonen desto mer spennende. Hans Gerhard tok på utfordringen på strak arm og viste samtidig at han evner å sette seg inn i nye og ukjente fagområder.”

Caroline CarlstenAccenture

“I et av våre innovasjonsprosjekter benyttet vi oss av Smogdog som inspirator. Det var spennende og inspirerende å få et innblikk i Hans Gerhard kompetanse rundt det å åpne opp og være kreativ.”

Elisabeth A. SmelrorDen lille Nøttefabrikken

“Hans Gerhard holdt et forfriskende foredrag på vår inspirasjonsdag om verksted i bibliotek. Hans holdninger til kreativitet og skaperglede inspirerte til å ta leken på alvor og slippe seg løs.  Påfølgende workshop hvor deltakerne lagde maskiner av altmulig rart ble gjenstand for mye action, rot og latter. Seriøst moro! En erfaring verdt å ta med seg.”

Hallvard HeimdalVerkstedgruppa på Deichman

“Hans Gerhard er en inspirerende foreleser som griper publikums oppmerksomhet gjennom humor, nyttige tips og aktuelle saker. Han er leken og oppfinnsom, og elsker å dele sine erfaringer innen visuell kommunikasjon. Jeg anbefaler hans forelesninger!”

Anne MellbyeRBUP

“Jeg hadde ikke trodd at jeg kunne lære og le så mye på en gang som jeg gjør på forelesningene til Hans Gerhard. Han er genuint opptatt av faget sitt og det skinner virkelig igjennom på forelesningene hans. Forelesningene hans er de man husker flere år etterpå fordi de er underholdene, kreative og fulle av morsomme referanser. Han er kjempe dedikert til elevene sine og han engasjerer ved å gi morsomme, kreative og utfordrende briefer. Hans Gerhard slutter aldri å leke og har lært meg at jeg heller ikke trenger det.”

Marte EspevikMinsk

“Hans Gerhard Meier inspirerer og utfordrer med sine bokser til å tenke utenfor boksen. Han evner å skape kunst av gjenbruk og «ville» ideer, og viser en slik sann skaperglede at det gir andre tro på egen skaperevne.”

Cathrine UndhjemFylkesbiblioteket i Akershus

“Hans Gerhard er klart den mest inspirerende læreren jeg har hatt. Han har en egen evne til å vise engasjement og innlevelse uansett hva han snakker om, og det smitter lett over på oss andre!”

Are SundnesHyper Games