Hei! Jeg heter Hans Gerhard

Jeg liker å snakke om ting jeg lager
og deler gjerne mine erfaringer - og uhell med deg

[icon name=”phone” class=”” unprefixed_class=””] +47 98 03 42 48
[icon name=”envelope” class=”” unprefixed_class=””] hans@takkformeg.com

Velkommen til "Takk for meg”, dedikert til foredrag og workshops. Jeg har vært lærer og holdt foredrag i over 10 år. Mitt hovedfokus har vært kommunikasjon, det er her jeg har min utdanning og første arbeidserfaring.

Jeg har jobbet med alt fra animasjon til web og tradisjonelle grafiske teknikker.
De senere år har mange av prosjektene mine havnet på nettet. Dagens digitale medier byr på mange muligheter for kreativt utløp. Jeg har benyttet meg av disse mulighetene og utnyttet potensialet i alle tilgjengelige retninger. Nå har jeg også begynt å bygge ting. Med maker-bevegelsen har jeg oppdaget nye muligheter hvor det digitale møter håndarbeidet. I mine foredrag bruker jeg disse oppdagelsene til å vise den praktiske tilnærmingen til ny kunnskap som det digitale landskapet har åpnet for meg.

Nå ønsker jeg å dele mine erfaringer og idéer, målet er ganske enkelt å smitte deltagere og tilhørere med mitt engasjement. Går man fra mitt foredrag og klør etter å komme igang med egne prosjekter så har jeg lyktes.

Ta gjerne kontakt hvis du tror jeg kan være til hjelp eller inspirasjon!

Hallo, hallo…

Ta kontakt

Bruk skjema til høyre hvis du ønsker mer informasjon.

Fra Change By Design Workshop

Foredrag- og workshopoversikt

2017 Deichman bibliotekene, Oslo
Akershus Fylkesbibliotek
2016 Skaperfestivalen, Oslo
Den kulturelleskolesekken, DKS
Den lille Nøttefabrikken
2015 Oslo Innovation Week
Change by Design
Trafo/UKM Trondheim
+ + + Politiets IKT avdeling, Norske konsertarrangører, Byond Risør, Turneorganisasjonen, Elvebakken Videregående Skole, Westerdals School of communication, Pecha Kucha X2, Høyskolen i Akershus, PunktØ, Momentum Moss, Trøgstad Ungdoms Skole, Affecto, Antirasistisk senter, Arkitektur og Design Høgskolen Oslo, NHO Oslo, Kaospilotene

Sketchnotes

Jeg begynte å tegne disse skissenotatene for egen del, nå gjør jeg det for andre også.

Om du har en konferanse og ønsker å gi deltakerne noe mer enn bare løse minner og noen fragmenterte notater, ta kontakt og jeg tar gjerne en prat om hva jeg kan tilby. Kanskje deltakerene på din neste konferanse reiser hjem med et hefte full av talerenes ideer og historier.