FOREDRAG

Her kan du finne foredrag som Hans Gerhard Meier gjerne holder. Felles for disse samtalene har et humoristisk blikk på egne erfaringer og tilegnet kunnskap gjennom snart 15 år med undervisning, workshops og egne prosjekter.

Profesjonell amatør

Dette foredraget handler mest av alt om å tenke utenfor boksen. Og for å virkelig forstå hva det handler om, tar vi utgangspunkt i… boksen.

Hans Gerhard har laget bokser i flere år. Magiske, underfundige, unødvendige bokser - bare fordi han ikke klarer å stoppe. Det gir ham muligheten til å underveis lære ulike teknikker og oppdage nye kreative løsninger. Boksene får også et liv og en nytteverdi utover selve makeropplevelsen.

Det trengs ikke mye for å komme i gang, og du har sannsynligvis allerede både de verktøy og ferdigheter som skal til for å begynne allerede nå. Hans Gerhard anser seg selv som profesjonell amatør og vil derfor også kunne innvie de oppmøtte i de feilene han har gjort og hva han har lært. “Profesjonell Amatør" - om å lære seg nye ting, med plaster lett for hånden!

Ellers er Hans Gerhard Meier lektor i interaksjonsdesign på AHO og har lang fartstid i gründer-, designer- og kunstnerverdenen.

Læringsutbytte
Hvordan kan man best lære seg ny kunnskap. Tips og triks for å komme igang.

Varighet

[icon name=”clock-o” class=”” unprefixed_class=””] 40 minutter (alt. 20 min)

Når Surr og Tull blir Gull

Kan surr og tull virkelig være en del av en seriøs kreativ prosess? I dette inspirerende og underholdende foredraget viser og deler Hans Gerhard Meier sine kreative sidesprang og metoder.

Vi vokste tross alt opp med Espen Askeladd som fikk prinsessen til slutt. Hvor ville han ha vært uten surret og tullet på vei til kongsdattera? Etter flere år som lærer innen kreative fag og diverse spennende prosjekter gjenkjenner Hans Gerhard faktorene som vasker frem gullkornene. Leken, feilene og bomturene er alle viktige ingredienser for å lykkes.
Skal du lede og inspirere andre, ja da må du begynne å surre selv. Når surret DU sist med god samvittighet?
Hans Gerhard Meier driver eget forlag, debuterte på Høstutstillingen i 2010, startet Syklistenes revolusjonære 
fraksjon, har laget en font av hundelort og pr dags dato har han hatt over 100 url'er registrert i sitt navn.

Læringsutbytte
Hvordan kan man best lære seg ny kunnskap. Tips og triks for å komme igang.

Varighet

[icon name=”clock-o” class=”” unprefixed_class=””] 40 minutter (alt. 20 min)

World Wide Money

3,2 milliarder mennesker står i kø utenfor butikken din! I foredraget "World Wide Money" vil du få masse nettnyttig inspirasjon . Gjennom egen erfaring og kollegers erfaring vil Hans Gerhard vise og forklare hva som må til for å ha mulighetene til å lykkes helt eller skaffe seg en fin bi-inntekt fra 3.200.000.000 kunder.

Det er ikke lenge siden kreative var avhengige av store selskap som kunne promotere og distribuere deres produkter og tjenester. Tilfanget av nettbaserte produksjons og distribusjonstjenester samt internasjonale betalingsordninger har gjort det mulig å bli en multinasjonal kreativ enmanns bedrift. Mange begynner å få øynene opp for disse mulighetene. Det skorter ikke på løsninger og nettsider som tilbyr sin hjelp, men hva skal man velg og hvor bør man “være”? I dette foredraget vil innspill fra deltagerne som har egne erfaringer være spesielt verdifulle.

Dette foredraget er et work in progress prosjekt. Det er ingen fasit for hva og hvor man selger best på nett. Det forandre seg hele tiden. De siste årene har HG sett en økende strøm av penger fra ideer og produkter han har gjort digitalt tilgjengelige via sine egne og 3dje parts nettsider, men hvor mye kan det bli? Følg med:-)

Læringsutbytte
Hvordan kan man best lære seg ny kunnskap. Tips og triks for å komme igang.

Varighet

[icon name=”clock-o” class=”” unprefixed_class=””] 40 minutter (alt. 20 min)

Video clips

Her kan du se et par opptak fra foredrag jeg har holdt.

Bilder

Bilder fra ulike foredrag og workshop.